Podręcznik ustawień i konfiguracji Electrolux Ehh 600 zawiera wszystkie informacje potrzebne do korzystania z urządzenia. Zawiera instrukcje dotyczące wszystkich aspektów obsługi urządzenia, od ustawień i konfiguracji, po konserwację i naprawy. Podręcznik ma kompletną listę funkcji i opisuje je w szczegółach. Zawiera także wskazówki dotyczące prawidłowego użytkowania urządzenia, aby zapewnić bezproblemowe działanie od momentu instalacji. Ponadto, podręcznik zawiera informacje o gwarancji, a także załączniki zawierające aktualne informacje dotyczące produktu i użytkowania.
Ostatnia aktualizacja: Podręcznik ustawień i konfiguracji Electrolux Ehh 600
Ruszt służy do pieczenia w naczyniach i formach do ciasta oraz do opiekania pieczeni i innych potraw. Użyj blachy do pieczenia, aby upiec pyszne ciasta lub ciasteczka. Głęboka blacha pomoże uzyskać doskonałe efekty pieczenia ciast i mięs. Można ją także wykorzystać do zbierania kapiącego tłuszczu. com/emea/GUID-D52DB793-A590-40CB-9B34-AB87C018B6AF=1=DEA CTS. svg" alt="Termosonda"/> Dołączona termosonda pozwoli ci uzyskać doskonałe efekty pieczenia. Użyj jej do pomiaru temperatury wewnątrz potraw. com/emea/GUID-9F49B703-41F1-415E-98F6-B41140A8EADE=1=DEA TR. svg" alt="Prowadnice teleskopowe"/> Prowadnice teleskopowe sprawiają, że wkładanie i wyjmowanie rusztów, blach i naczyń jest jeszcze łatwiejsze. Do równoczesnego pieczenia na maksymalnie trzech poziomach oraz do suszenia żywności. Ustawić temperaturę o 20-40°C niższą niż dla funkcji: Górna/dolna grzałka. com/emea/GUID-08A8F4C4-FC80-4E92-A3C9-7587F7C5C47E=1=DC RingFanBottom Omega BF 25pt. svg" alt="Pizza"/> Do wypieku pizzy. Do intensywnego przyrumieniania i pieczenia potraw z chrupiącym spodem. com/emea/GUID-73A7D98A-E292-49A2-943E-590CE1EFBB07=1=DC RingFan LTC Omega BF 25pt. svg" alt="Termoobieg (niska temp. )"/> Do przyrządzania delikatnych, soczystych pieczeni. com/emea/GUID-67F78126-0B45-4DFF-8D6C-571FC69D0B52=2=DC TopBottom2 Omega BF 25pt. svg" alt="Górna/dolna grzałka (Górna/dolna grzałka)"/> Do pieczenia mięsa lub ciasta na jednym poziomie. com/emea/GUID-F358FFC3-6F29-42E4-B0F5-910CBFB27953=1=DC TopGrillFanBottom Omega BF 25pt. svg" alt="Potrawy mrożone"/> Do przyrządzania produktów gotowych, takich jak frytki, pieczone ziemniaki w ćwiartkach, sajgonki. com/emea/GUID-4B9167FF-1E52-4B33-8B68-C774B1043FFE=1=DC TopGrillFan Omega BF 25pt. svg" alt="Turbo grill"/> Do pieczenia na jednym poziomie większych kawałków mięsa lub drobiu z kością. Funkcja ta umożliwia również przyrządzanie zapiekanek i przyrumienianie potraw. com/emea/GUID-CB17D072-256B-4F59-B13E-331E9BEBD8AD=1=DC Grill Omega BF 25pt. svg" alt="Grill"/> Do grillowania płaskich potraw i opiekania chleba. com/emea/GUID-DBEE0D7C-D5D1-4BBE-B38B-A03A29D90789=1=DC GrillTop Omega BF 25pt. svg" alt="Szybki grill"/> Do grillowania potraw płaskich w dużych ilościach i do opiekania pieczywa. com/emea/GUID-962F6F20-EB70-4757-BFF8-5A3EEB2E7D08=1=DC TopBottom Omega BF KeepWarm 25pt. svg" alt="Podtrzymywanie temp. "/> Do utrzymywania temperatury potraw. com/emea/GUID-A35A994A-DCAA-49F1-9830-E89A9330AAFE=1=DC Bottom Omega BF 25pt. svg" alt="Grzałka dolna"/> Do pieczenia ciast na kruchym spodzie oraz do pasteryzowania żywności. com/emea/GUID-7E8E834A-449E-4363-B7B3-364E3F52A0E5=1=DC RingFan Defrost Omega BF 25pt. svg" alt="Rozmrażanie"/> Do rozmrażania żywności (warzyw i owoców). com/emea/GUID-9B61FBB6-6651-4904-A852-42D91930B650=1=DC Fan MFB Omega BF 20pt. svg" alt="Termoobieg wilgotny"/> Do oszczędzania energii podczas pieczenia. com/emea/GUID-862EA458-8ECA-4FF8-8FC1-758522D225F9=1=DC RingFan Steam Omega BF 20pt. svg" alt="Chleb"/> Do wypieku chleba i bułek, które chrupkością, kolorem i połyskiem skórki będą przypominać pieczywo z profesjonalnej piekarni. com/emea/GUID-6218B823-0249-4B86-8CBF-D11336E4D403=1=DC RingFan MFB Steam Omega BF 20pt. svg" alt="Regeneracja"/> Do delikatnego i równomiernego odgrzewania potraw, które pozwala zachować ich smak i aromat, jednocześnie zapobiegając wyschnięciu powierzchni. com/emea/GUID-B8F1A5FD-B422-48B9-BBB9-0D35A428062C=1=DC RingFan Min Omega BF 25pt. svg" alt="Mała wilgotność"/> Do wypieku chleba, pieczenia dużych kawałków mięsa lub podgrzewania potraw schłodzonych i mrożonych. com/emea/GUID-2A1A7B7A-BA5A-437E-A68E-B9687CCCB0B3=1=DC RingFan Med Omega BF 25pt. svg" alt="Duża wilgotność"/> Do potraw o dużej zawartości wody oraz do przyrządzania sosu królewskiego, terrin oraz ryby z wody. com/emea/GUID-6EEDC772-4187-4507-A2BF-C87F1A2EB3F4=1=DC Fan Max Omega BF 25pt. svg" alt="Gotowanie na parze"/> Do warzyw, ryb, ziemniaków, ryżu, makaronów i innych dań specjalnych. Program automatyczny Ulubiony program godz. / min Wskaźnik nagrzewania / Wskaźnik ciepła resztkowego Temperatura Termosonda Minutnik Wskaźnik szuflady na wodę Aby łatwo uruchomić nowe urządzenie, postępuj z zgodnie z poniższymi wskazówkami. Przed pierwszym użyciem Zanim wzniesiesz się na nowy poziom umiejętności kulinarnych, skorzystaj z naszej pomocy w konfiguracji urządzenia. Przed pierwszym użyciem należy podłączyć piekarnik do zasilania, wstępnie go wyczyścić i skonfigurować ustawienia. Rozpocznij korzystanie z piekarnika i akcesoriów od łatwego czyszczenia wstępnego. Upewnić się, że piekarnik ostygł. Nie myć akcesoriów w zmywarce. Skonfiguruj nowy piekarnik odpowiednio do swoich potrzeb. Po podłączeniu piekarnika do zasilania lub wystąpieniu przerwy w zasilaniu konieczne jest przeprowadzenie podstawowej konfiguracji.Ustawianie opcji Twardość wody Aby uzyskać najlepsze efekty pieczenia parowego, należy ustawić twardość wody odpowiednio do parametrów wody w kranie. Nie umieszczać paska pod bieżącą wodą. Kolory stref reagowania będą w dalszym ciągu się zmieniać. Nie sprawdzać twardości wody po upływie więcej niż minuty od wykonania testu. Uwaga: Jeśli twardość wody przekracza wartości podane w tabeli twardości wody, należy napełniać szufladę wodą butelkowaną. Tabela zakresów twardości wody (dH) z odpowiadającą im zawartością wapnia oraz jakością wody. Przekonaj się, jak łatwo jest umieścić akcesoria w piekarniku. Ostrzeżenie: Podczas wyjmowania i wkładania akcesoriów lub naczyń należy zawsze używać rękawic kuchennych.Wkładanie rusztu Prowadnice umożliwiają płynne wsuwanie rusztu. Wsunąć ruszt między prowadnice blachy na wybranym poziomie piekarnika. Uwaga: Elementy zwiększające bezpieczeństwo: Niewielkie występy w górnej części rusztu zabezpieczają go przed wypadnięciem. Wysoka krawędź zapobiega zsunięciu się naczyń z rusztu.Wkładanie blachy do pieczenia ciasta lub głębokiej blachy Prowadnice pomogą ci płynnie wsunąć blachę do pieczenia lub głęboką blachę. Wsunąć głęboką blachę/blachę do pieczenia ciasta między prowadnice blachy: Wkładanie rusztu z blachą do pieczenia ciasta lub z głęboką blachą Czysto i schludnie. Użyj blachy do pieczenia lub głębokiej blachy, aby nic nie kapało z rusztu na dno piekarnika. Wsunąć głęboką blachę/blachę do pieczenia ciasta między prowadnice blachy, a ruszt między prowadnice powyżej. rusztu.Wkładanie rusztu przy użyciu prowadnic teleskopowych Prawdziwa wygoda. Prowadnice teleskopowe sprawiają, że wkładanie i wyjmowanie rusztów, blach i naczyń jest jeszcze łatwiejsze. Wysoka krawędź wokół rusztu zapobiega zsuwaniu się naczyń. UWAGA: Przed zamknięciem drzwi upewnić się, że prowadnice teleskopowe są całkowicie wsunięte do wnętrza piekarnika.Wkładanie głębokiej blachy do pieczenia przy użyciu prowadnic teleskopowychRuszt
Blacha do pieczenia ciasta
Głęboka blacha
Termosonda
Prowadnice teleskopowe
Termoobieg
Pizza
Termoobieg (niska temp. )
Górna/dolna grzałka (Górna/dolna grzałka)
Potrawy mrożone
Turbo grill
Grill
Szybki grill
Podtrzymywanie temp.
Grzałka dolna
Rozmrażanie
Termoobieg wilgotny
Chleb
Regeneracja
Mała wilgotność
Duża wilgotność
Gotowanie na parze
Jak zacząć?
Pasek testowy Twardość wody 1 2 3 4
Wkładanie akcesoriówTwardość wody Zawartość wapnia (mmol/l) Zawartość wapnia (mg/l) Klasyfikacja wody Klasa dH 1 0 - 7 0 - 1, 3 0 - 50 Miękka 2 7 - 14 1, 3 - 2, 5 50 - 100 Średnio twarda 3 14 - 21 2, 5 - 3, 8 100 - 150 Twarda 4 ponad 21 ponad 3, 8 ponad 150 Bardzo twarda
- Umieścić głęboką blachę na prowadnicach teleskopowych.
- Wsunąć prowadnice teleskopowe do piekarnika.Wkładanie rusztu z głęboką blachą do pieczenia przy użyciu prowadnic teleskopowych
Czysto i schludnie. Użyj głębokiej blachy, aby nic nie kapało z rusztu na dno piekarnika. Umieść ją wraz z rusztem na prowadnicach teleskopowych, które ułatwiają wkładanie akcesoriów.
- Umieścić głęboką blachę na prowadnicach teleskopowych.
- Umieścić ruszt na głębokiej blasze do pieczenia, tak aby nóżki rusztu były skierowane w dół.
- Wsunąć prowadnice teleskopowe do piekarnika.
Tabela menu ustawieńCodzienna eksploatacja
Jaką potrawę chcesz dziś przyrządzić? Znajdź informacje, jak to zrobić.Poruszanie się po menu ustawień
Poznaj wszystkie opcje menu, aby w pełni wykorzystać możliwości piekarnika.
Opis
Wartość do ustawienia
1 WSKAŹNIK CIEPŁA RESZTKOWEGO
WŁ. /WYŁ.
2 DŹWIĘKI PRZYCISKÓW1
KLIK / SYGNAŁ / WYŁĄCZONE
3 DŹWIĘKI BŁĘDÓW
4 TRYB DEMO
Kod aktywacji: 2468
5 JASNOŚĆ
NISKA / ŚREDNIA / WYSOKA
6 TWARDOŚĆ WODY
1 - 4
7 PRZYPOMINANIE O CZYSZCZ.
8 MENU SERWISOWE
-
9 PRZYWRÓCENIE USTAWIEŃ
TAK / NIEUstawianie funkcji pieczenia
Twój piekarnik może pomóc ci na wiele sposobów. Znajdź najbardziej pomocną funkcję i skorzystaj z niej.
- Włączyć piekarnik.
Na wyświetlaczu pojawi się ustawiona temperatura, symbol oraz numer funkcji pieczenia.
- Nacisnąć lub , aby ustawić funkcję pieczenia.
Ustawianie odliczania czasu z wykorzystaniem funkcji MinutnikStoper- Nacisnąć lub zaczekać, aż po upływie 5 sekund piekarnik uruchomi się automatycznie.
Uwaga: Jeśli po włączeniu piekarnika nie zostanie ustawiona żadna funkcja pieczenia ani program, piekarnik wyłączy się automatycznie po upływie 20 sekund.Zmiana temperatury
Wybierz idealną temperaturę dla swojej potrawy i delektuj się wspaniałym smakiem.
Nacisnąć lub .
Wartość temperatury zmienia się co 5°C.
Gdy piekarnik osiągnie ustawioną temperaturę, rozlegnie się sygnał dźwiękowy i zniknie Wskaźnik nagrzewania.Sprawdzanie temperatury Aktualną temperaturę w piekarniku można sprawdzić, gdy działa funkcja lub program.
- Nacisnąć .
Wyświetlacz wskaże temperaturę w piekarniku.
- Nacisnąć .
Ustawianie funkcji Opóźnienie rozpoczęcia programuPodczas pieczenia z wykorzystaniem funkcji Termosonda można wybrać, jaka temperatura będzie pokazywana na wyświetlaczu. Po podłączeniu Termosonda do gniazda i ustawieniu funkcji piekarnika oraz temperatury, na wyświetlaczu pokazywana jest aktualna temperatura wewnątrz produktu.
Dotknąć kilkakrotnie , aby wyświetlić jedną z trzech wartości temperatury: ustawioną temperaturę wewnątrz produktu, aktualną temperaturę piekarnika lub aktualną temperaturę wewnątrz produktu.Ustawianie czasu pieczenia
Ustawianie funkcji Koniec - Nacisnąć .
Piekarnik wyręczy cię w kontrolowaniu czasu pieczenia.
Stoper wskazuje, jak długo działa piekarnik i uruchamia się natychmiast po rozpoczęciu nagrzewania urządzenia.
Stoper nie ma żadnego wpływu na działanie piekarnika.
Aby wyzerować Stoper, należy nacisnąć jednocześnie i . Na wyświetlaczu pojawi się wskazanie 00:00 i Stoper uruchomi się ponownie.
Uwaga: Stoper nie działa, jeśli ustawiono funkcje Czas i Koniec.Zmiana ustawienia aktualnego czasuGotowanie na parzeKorzystaj z funkcji parowych, aby przyrządzać pyszne potrawy, jednocześnie zachowując ich smak i walory odżywcze.
Korzystaj z funkcji parowych, aby przyrządzać pyszne potrawy, jednocześnie zachowując ich smak i walory odżywcze.
Gotowanie na parze wymaga obecności wody w szufladzie na wodę. Pełna szuflada wody wystarcza na około 50 minut. Gdy konieczne jest ponowne napełnienie szuflady, rozlega się sygnał dźwiękowy.
Ostrzeżenie: Zagrożenie pożarem.
Nie wlewać do szuflady na wodę łatwopalnych cieczy ani cieczy zawierających alkohol.
UWAGA: Zagrożenie uszkodzeniem piekarnika.
Używać tylko zimnej wody z kranu. Nie używać wody filtrowanej (demineralizowanej) ani destylowanej. Nie używać innych cieczy.
- Nacisnąć pokrywę szuflady na wodę, aby ją otworzyć.
- Napełnić szufladę na wodę zimną wodą do maksymalnego poziomu (około 950 ml).
UWAGA: Nie przekraczać maksymalnej pojemności szuflady na wodę. Grozi to wyciekiem wody, jej rozlaniem i uszkodzeniem mebli.
O całkowitym napełnieniu szuflady na wodę informuje sygnał dźwiękowy lub komunikat na wyświetlaczu.
- Wsunąć szufladę na wodę do pierwotnego położenia.
- Włączyć piekarnik.
- Ustawić funkcję pieczenia parowego i temperaturę.
- Opcjonalnie: ustawić czas pieczenia, korzystając z funkcji Czas lub Koniec.
- Zaczekać do czasu zakończenia pieczenia parowego.
Po około dwóch minutach pojawi się para, a gdy piekarnik osiągnie ustawioną temperaturę, rozlegnie się sygnał dźwiękowy. Kolejny sygnał dźwiękowy zostanie wyemitowany po upływie ustawionego czasu pieczenia.
UWAGA: Zagrożenie poparzeniem.
Gdy funkcja jest włączona, należy zachować ostrożność przy otwieraniu drzwi urządzenia. Może dojść do uwolnienia pary.
- Wyłączyć piekarnik.
Jeśli użyto funkcji Koniec, piekarnik wyłączy się samoczynnie.
- Po zakończeniu pieczenia parowego opróżnić szufladę na wodę.
Zapoznać się z informacjami dotyczącymi opróżniania szuflady na wodę.
Zachować ostrożność podczas opróżniania szuflady na wodę. Piekarnik może być gorący.
- Po ostygnięciu piekarnika wytrzeć dno komory, aby usunąć skroploną parę wodną.
- Pozostawić w pełni otwarte drzwi piekarnika, aby umożliwić jego wyschnięcie.
Można przyspieszyć schnięcie piekarnika. Zamknąć drzwi urządzenia, wybrać Funkcje pieczenia > Termoobieg i nagrzać piekarnik do temperatury 150°C na około 15 minut.Gotowanie z wykorzystaniem funkcji Gotowanie na parze
Przyrządzaj wszystkie rodzaje potraw – świeże lub mrożone. Używaj tej funkcji do gotowania, podgrzewania, rozmrażania lub blanszowania warzyw, mięsa, ryb, makaronów, ryżu, kaszy manny i jajek.
Można jednocześnie gotować potrawy o podobnym czasie gotowania. Użyć maksymalnej wymaganej ilości wody. - Użyć drugiego poziomu piekarnika.
- W menu Funkcje pieczenia > Gotowanie na parze ustawić temperaturę 99°C (jeśli nie wskazano inaczej).
UWAGA: Upewnić się, że szuflada na wodę nie jest pusta.
Ostrzeżenie: Gdy funkcja jest włączona, należy zachować ostrożność przy otwieraniu drzwi urządzenia. Może dojść do uwolnienia pary.Łączenie działania funkcji Turbo grill i Gotowanie na parze
Przyrządzaj jednocześnie mięso, warzywa i dodatki.
- Włączyć piekarnik.
- Wybrać funkcję Funkcje pieczenia > Turbo grill i ustawić odpowiedni czas i temperaturę do pieczenia mięsa.
- Umieścić w piekarniku przygotowane warzywa i dodatki.
- Schłodzić piekarnik do temperatury około 90°C.
Uchylić na pierwsze 15 minut drzwi piekarnika do pierwszego położenia otwarcia.
- Wybrać funkcję Funkcje pieczenia > Gotowanie na parze i ustawić odpowiedni czas i temperaturę.
- Gotować razem wszystkie potrawy, aż będą gotowe.Sterylizacja naczyń z wykorzystaniem funkcji Gotowanie na parze
Sposób na łatwą sterylizację. Wykorzystaj piekarnik do sterylizacji butelek do karmienia dziecka lub innych naczyń.
- Umieścić czyste naczynia do góry dnem, na środku rusztu, na pierwszym poziomie piekarnika.
- Napełnić szufladę na wodę zimną wodą z kranu do maksymalnego poziomu.
Termosonda umożliwia pomiar temperatury wewnątrz potraw.- W menu Funkcje pieczenia > Gotowanie na parze ustawić czas na 40 minut.Użycie funkcji TermosondaTermosonda pomaga w bardzo precyzyjnym pieczeniu potraw.
Termosonda umożliwia pomiar temperatury wewnątrz potraw.Termosonda mierzy temperaturę wewnątrz potrawy. Gdy potrawa osiągnie ustawioną temperaturę, piekarnik wyłącza się.
UWAGA: Należy używać Termosonda dostarczonej wraz z urządzeniem oraz oryginalnych części zamiennych.
Korzystanie z Termosonda wymaga ustawienia dwóch wartości temperatury:
- temperatury piekarnika (co najmniej 120°C);
- temperatury wewnątrz produktu.
Piekarnik obliczy przybliżony czas zakończenia pieczenia. Zależy on od wielkości potrawy, ustawionej funkcji pieczenia oraz ustawionej temperatury.
Umieszczenie wtyczki Termosonda w gnieździe powoduje anulowanie ustawień funkcji zegara.
Wskazówki pozwalające uzyskać najlepsze efekty:
Składniki powinny mieć temperaturę pokojową.
- Termosonda nie można używać do potraw płynnych.
Podczas pieczenia Termosonda powinna znajdować się w potrawie, a jej wtyczka w gnieździe.Pieczenie mięsa, drobiu i ryb z wykorzystaniem funkcji Termosonda
- Włączyć piekarnik.
- Włożyć końcówkę Termosonda w środek mięsa lub ryby – jeśli to możliwe, w najgrubszą część.
Upewnić się, że co najmniej 3/4 Termosonda znajduje się w potrawie.
- Włożyć wtyczkę Termosonda do gniazda znajdującego się w przednim obramowaniu piekarnika.
Na wyświetlaczu zacznie migać i pojawi się domyślnie ustawiona temperatura wewnątrz produktu. Przy pierwszym użyciu będzie to 60°C, natomiast przy każdym kolejnym – ostatnio ustawiona wartość.
- Nacisnąć lub , aby ustawić temperaturę wewnątrz produktu.
- Nacisnąć lub zaczekać 5 sekund na automatyczne zapisanie ustawienia.
- Ustawić funkcję pieczenia i temperaturę piekarnika.
Na wyświetlaczu pojawi się aktualna temperatura wewnątrz produktu oraz symbol nagrzewania .
- Włożyć końcówkę Termosonda w środek mięsa lub ryby – jeśli to możliwe, w najgrubszą część.
Gdy potrawa osiągnie ustawioną temperaturę wewnątrz produktu, rozlegnie się sygnał dźwiękowy i piekarnik wyłączy się automatycznie.
Dotknąć dowolnego symbolu, aby wyłączyć sygnał dźwiękowy.
Wyciągnąć wtyczkę Termosonda z gniazda, a następnie wyjąć potrawę z piekarnika.
Ostrzeżenie: Zagrożenie poparzeniem.
Termosonda nagrzewa się do wysokiej temperatury. Należy zachować ostrożność podczas wyjmowania Termosonda z gniazda i z potrawy.
Pieczenie casserole z wykorzystaniem funkcji Termosonda- Włączyć piekarnik.
- Umieścić połowę składników w naczyniu do zapiekania.
- Umieścić końcówkę Termosonda dokładnie w środkowej części casserole.
Termosonda nie może przemieszczać się podczas pieczenia. Wykorzystać składniki potrawy o stałej konsystencji do unieruchomienia Termosonda i oprzeć sylikonowy uchwyt o krawędź naczynia.
Ważne: Końcówka Termosonda nie powinna dotykać dna naczynia.
- Przykryć Termosonda pozostałymi składnikami potrawy.
- Włożyć wtyczkę Termosonda do gniazda znajdującego się w przednim obramowaniu piekarnika.
Na wyświetlaczu zacznie migać
Naci�nij [Adres IPv4 urz�dzenia], aby okre�li� adres IPv4.
Aby okre�li� statyczny adres IPv4 dla urz�dzenia naci�nij [Okre�l], a nast�pnie wprowad� adres IPv4 i mask� podsieci.
Aby automatycznie uzyska� adres IPv4 z serwera DHCP, naci�nij [Auto-uzyskiwanie (DHCP].
Naci�nij [Adres IPv4 bramy] i wprowad� adres bramy IPv4.
Naci�nij [Protokó� efektywny] i uaktywnij [IPv4].
Naci�nij dwukrotnie przycisk [Wyj�cie].
- Umieścić połowę składników w naczyniu do zapiekania.
Je�li zainstalowano rozszerzon� bezprzewodow� kart� LAN (opcjonalne), naci�nij [Typ LAN] w karcie [Ustawienia interfejsu], nast�pnie naci�nij [Ethernet], a nast�pnie skonfiguruj ustawienia sieci.
Informacje wst�pne Pod��czanie urz�dzenia
Ten rozdzia� opisuje sposób pod��czenia urz�dzenia do sieci i podawania jego ustawie�.Podr�cznik ustawie� systemowych
Ten rozdzia� zawiera opis narz�dzi u�ytkownika w menu Ustawienia systemu. Szczegó�owe informacje na temat dost�pu do ustawie� systemu, patrz "Dost�p do narz�dzi u�ytkownika". com/bb_v1oi/pub_e/oi_view/0001036/0001036049/view/USERTOOL/unv/index_chap_03. gif" alt=""/>Funkcje kopiarki / serwera dokumentów
Ten rozdzia� zawiera informacje na temat narz�dzi u�ytkownika w menu Funkcje kopiarki/serwera dokumentów. Szczegó�owe informacje na temat uzyskiwania dost�pu do funkcji kopiarki/serwera dokumentów znajduj� si� w rozdziale "Dost�p do narz�dzi u�ytkownika". com/bb_v1oi/pub_e/oi_view/0001036/0001036049/view/USERTOOL/unv/index_chap_04. gif" alt=""/>Funkcje faksu
Ten rozdzia� zawiera opis narz�dzi u�ytkownika dost�pnych w menu Ustawienia faksu. Szczegó�owe informacje na temat u�ywania funkcji faksu, patrz "Dost�p do narz�dzi u�ytkownika". com/bb_v1oi/pub_e/oi_view/0001036/0001036049/view/USERTOOL/unv/index_chap_05. gif" alt=""/>Funkcje drukarki
Ten rozdzia� zawiera opis narz�dzi u�ytkownika dost�pnych w menu Funkcje drukarki. Szczegó�owe informacje na temat u�ywania funkcji drukarki znajduj� si� w rozdziale "Dost�p do narz�dzi u�ytkownika". com/bb_v1oi/pub_e/oi_view/0001036/0001036049/view/USERTOOL/unv/index_chap_06. gif" alt=""/>Funkcje skanera
Ten rozdzia� zawiera opis narz�dzi u�ytkownika dost�pnych w menu Funkcje skanera. Szczegó�owe informacje na temat u�ywania funkcji skanera znajduj� si� w rozdziale "Dost�p do narz�dzi u�ytkownika". com/bb_v1oi/pub_e/oi_view/0001036/0001036049/view/USERTOOL/unv/index_chap_07. gif" alt=""/>Rejestrowanie adresów i u�ytkowników dla funkcji faksu/skanera
Ten rozdzia� opisuje sposoby rejestrowania odbiorców i u�ytkowników w ksi��ce adresowej. Szczegó�owe informacje na temat dost�pu do ustawie� systemu znajduj� si� w sekcji "Dost�p do narz�dzi u�ytkownika". com/bb_v1oi/pub_e/oi_view/0001036/0001036049/view/USERTOOL/unv/index_chap_08. gif" alt=""/>Inne narz�dzia u�ytkownika
Ustawienia pocz�tkowe umo�liwiaj� zmian� j�zyka oraz sprawdzenie liczby wydrukowanych arkuszy, poprzez wy�wietlenie licznika. Szczegó�owe informacje na temat uzyskiwania dost�pu do poszczególnych ustawie�, patrz "Dost�p do narz�dzi u�ytkownika". com/bb_v1oi/pub_e/oi_view/0001036/0001036049/view/USERTOOL/unv/index_chap_09. gif" alt=""/>DodatekBezpośredni link do pobrania Podręcznik ustawień i konfiguracji Electrolux Ehh 600
Ostatnia aktualizacja Podręcznik ustawień i konfiguracji Electrolux Ehh 600
- Napełnić szufladę na wodę zimną wodą z kranu do maksymalnego poziomu.
- Wybrać funkcję Funkcje pieczenia > Turbo grill i ustawić odpowiedni czas i temperaturę do pieczenia mięsa.
- W menu Funkcje pieczenia > Gotowanie na parze ustawić temperaturę 99°C (jeśli nie wskazano inaczej).
- Napełnić szufladę na wodę zimną wodą do maksymalnego poziomu (około 950 ml).
- Nacisnąć lub , aby ustawić funkcję pieczenia.
- Wsunąć prowadnice teleskopowe do piekarnika.